Charlotte Mackinnon

En glad eier

Kjære Modellstrikk-kunde! Det er minst 1 ting som er helt sikkert, og det er at Modellstrikk har uvanlig mange gode og lojale kunder. Hver dag gleder vi oss over å treffe kjente ansikter i butikken, og det er hyggelig at vi også kan være en sosial arena. Ekstra hyggelig synes vi det er når dere tar med dere nye kunder til butikken. Folk som kanskje aldri har vært her før, og kanskje til og med opplever Bergen for første gang.

Selv er jeg innflytter som student i denne fantastiske byen, og jeg har allerede fylt store deler av mitt hjerte for Bergen. Jeg er en positiv og glad jente fra den andre siden av fjellene, og nå er det min tur til å gi noe tilbake til Modellstrikks trofaste kunder, nye kunder og Modellstrikk som et viktig innslag i bybildet. Jeg har allerede tilbakelagt mange timer som ansatt, og bærer derfor mye erfaring videre. Jeg kommer til å ta med meg alt det positive Gro har gjort for butikken, og samtidig vil jeg sette mitt preg på Modellstrikk.

Jeg ønsker deg varmt velkommen i butikken, og føl deg også velkommen til å ta kontakt. Uansett om det er gode ideer, spørsmål, noe du vil vi bør bli bedre på, eller annet.

Hilsen
Charlotte Victoria Mackinnon
Daglig leder